Sveriges bästa gym

Jonas Parandian  |  Publicerad 2017-10-23 11:30  |  Lästid: 2 minuter

En viktig nyckel för att ett gym ska få den här typen av utmärkelse är tränarna på gymmet. På SPR är de välutbildade inom träning och det som är minst lika viktigt är att deras tränare har ett engagemang som få andra och att de lever som de lär – deras energi och engagemang smittar av sig.

Och när man besitter dessa egenskaper så kommer det allra viktigaste nästan av sig självt – klienternas resultat!

SPR Athlete Factory har ett bra helhetstänk. Allt från genomtänkta rörlighetspass, till hård och bra fysträning samt riktigt riktigt bra BJJ!

På SPR kan du göra allt från att välta tunga tratkordäck och lyfta skivstänger till att träna kardio och rörlighet.

Jag har röstat på SPR som årets gym!

Här kan DU rösta på SPR som årets gym! 

PLUS OCH MINUS-listan

+ Tränarna - grymt skickliga och kunniga tränare som har ett riktigt bra helthetstänk. SPR - Stark På Riktigt. Smidig På Riktigt. Snabb På Riktigt och Slåss På Riktigt.

+ Isdusch i bastun - ni vet ju hur jag älskar isbad ...och att ha tillgång till isdusch på sitt gym. Det är lyx!

+ Front desk - i lobbyn möts du av den trevliga personalen som är proffs på att göra goda espressos. Men här kan du också få andra PWO´s, samt acaibowls, gröt, kokosvatten och chiapudding.

+ Towell service – Alla som tränar mycket vet hur skönt det är att slippa tvätta handdukar och träningskläder varje dag. På SPR får alla som kommer in på gymmet en fräsch handduk i handen. Det ingår i alla medlemsskap. (Man kan till och med få tvätt av träningskläderna efter varje pass, ingår i vissa medlemsskap)

+ Super-Fräscht - det här är ett av stockholms absolut finaste och fräschaste gym.

+ Trevlig personal - stämningen på gymmet är alltid på topp och personalen är stor bidragande faktor till dent. Den härliga atmosfären lockar i sin tur till sig härligt folk som i sin tur lockar till sig ännu fler härliga medlemmar. En positiv spiral!

 Ej övernattning - tyvärr kan man inte bo eller övernatta på gymmet ...än.

– Entrén - ingången till gymmet är anonym och det kan vara lite krångligt att hitta dit första gången. Men när väl tagit sig hela vägen fram så vill man aldrig gå därifrån.

– Bara på ett ställe - om man vill träna på SPR så måste man ta sig till Södermalm. Men det ligger väldigt nära både t-bana, Mariatorget, och pendeltåget - Södra station. Håller tummarna på att fler ställen öppnas snart.

Här kan DU rösta på SPR som årets gym! 

SPR´s kampsportsyta. Här tränar allt från glada motionärer till UFC-fighters som förbereder sig inför nästkommande matcher.
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:46