Naprapatjonas – En vanlig dag

Jonas Parandian  |  Publicerad 2017-06-12 16:45  |  Lästid: < 1 minuter

Och ungefär så här ser en vanlig dag ut

Kl06.30 Väckarklockan ringer.

Jag brukar ofta starta dagen med en lång iskall dusch. Vissa tycker att det låter som en hemsk start på dagen men efter min vecka med Wim Hof och hans andningsövningar i Pyrenéerna så har jag lärt mig att tycka om isbad.

Kl07.30 Kaffe på Mellqvist. 

Här blir det en snabb kaffe och jag suger i mig av den goda stämningen som personalen bjuder på innan jag traskar vidare upp för Rörstrandsgatan till kliniken.

Kl08.00 Naprapatiska Institutet

Naprapatjobb med mina patienter.

Kl10.00 Rörlighetsträning.

Dagens första pass brukar oftast vara fokuserat på rörlighet, stretching, balans och handstående. En skön start på pappret men stretchingen är ofta hård och tuff. Jag får ofta mer träningsvärk av stretchingen än styrketräningen nu för tiden 🙂

Kl12.00 Naprapatar vidare.

Behandlingar, rehabiliteringsträning med patienter och coaching av klienter som vill komma i toppform.

Kl17.00 Träning.

Dagens andra träningspass brukar vara fokuserat på styrka. Vissa tror att Ido Portal Method innebär att man bara tränar med kroppen som verktyg men vi använder oss av skivstänger, hantlar och vikter med. Marklyft, knäböj och gymnastisk styrka i en perfekt kombo.

Kl19.00 Kvällspromenad.

Jag tycker om att promenera hem från träning och jobb. Det är skönt att få varva ner, både fysiskt men också låta tankarna stilla sig.

Kl20.00 Middag. 

Jag älskar mat och till middag brukar det ofta bli något gott och fint.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:46