Mot nya äventyr – mitt sista blogginlägg på Café

Min tid som bloggare här på Cafe.se har lidit mot sitt slut och det är dags för mig att gå vidare mot nya äventyr.

Det har varit jättekul att få chansen att dela med mig av min kunskap, mina erfarenheter och allt jag har lärt mig från mina möten med olika hälsogurus och världsledande profiler i branschen, som Ido Portal, Wim Hof, Charles Poliquin för att nämna några, som jag träffat på mina resor.

Jag vill också passa på att tilldela er, alla mina läsare, som följt mig här ett stort stort tack! Ni är de finaste man kan tänka sig. Fortsätt att sprida kärlek! Jag har fått jättemånga fina och uppskattande meddelanden av er, allt från om hur ni har blivit kvitt skador till hur ni har förändrat era liv helt och hållet efter att ha tagit till er och testat allt från de enklare träningstipsen jag delat med mig av till de mer komplexa filosofierna. Bra kämpat!

Vart hittar ni @naprapatjonas nu?

Ni kommer fortfarande att kunna följa mig på min instagram @naprapatjonas och på Naprapatiska.se där jag jobbar tillsammans med några av Stockholm och Sveriges bästa naprapater.

Jag kryper vidare mot nya äventyr.

Här kan ni läsa mina mest populära blogginlägg:

Hur djupa knäböj ska du göra? 

Därför ska du sitta i squat!

Är dragövningar bakom nacken farligt?

Frågestund med över 100 frågor och svar

Jonas Parandian blir årets naprapat

Så här förbättrar du rörligheten i fotleden 

naprapatiska.se kommer ni i fortsättningen att kunna ta del av artiklar och tips om allt från idrottsskador till vanliga åkommor och ryggproblem.

Nu kommer jag att stretcha mer och blogga mindre ett tag.

Och lova mig… Sluta aldrig stretcha! 🙂

/Jonas Parandian