Jag tränar hårt, stretchar mjukt och njuter av livet

Jonas Parandian  |  Publicerad 2016-04-15 03:22  |  Lästid: 2 minuter

jonas_cafe1

Det här är en blogg som kommer att handla om hälsa och min jakt på hur man kan må ännu bättre! Jag kommer att dela med mig av tips & trix och mina filosofier kring olika ämnen.

En del av er kanske känner mig som @naprapatjonas från Instagram men för er som inte har en aning om vem jag är så kommer här en kort liten beskrivning.

Ni kanske redan har listat ut att jag arbetar som naprapat. Tillsammans med en kollega så driver jag fem kliniker i Stockholm, som heter Naprapatlandslaget. Jag har fått äran att jobba med alla möjliga olika typer av människor, gamla friska, unga stela, elitidrottare i värdsklass som tränar enorma mängder men också träffat många som inte tränat eller tagit hand om sin kropp det minsta.

När jag inte jobbar så tränar jag hårt, stretchar mjukt och njuter av livet!

För att kunna träna hårt, må bra, vara pigg, glad och full av energi samtidigt som man knakar ryggar, föreläser och driver fem naprapatkliniker krävs det att man tar hand om sig själv.

Här på bloggen kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter om vad som hjälper mig att må bättre, men också en del från mitt jobb med mina klienter, min vardag, gamla resor men också kommande äventyr och upptäckter!

Jag tycker mycket om att resa. Och det har varit till en stor fördel, för många gånger så har jag varit tvungen att lämna Sverige för att söka upp och få tag på den yttersta kompetensen. Jag har rest jorden runt för att lära mig av de bästa och haft äran att genom åren få träffa världsledarnre idrottsläkare, kiropraktorer, hälsogurus, nutritionister och styrkecoacher.

Just nu studerar jag under movement-gurun Ido Portal, och är en av få i världen som är med i hans Mentorship Program, så det kommer säkerligen att bli en del inlägg som handlar om vår träning och mina resor med Ido.

I sommar ska jag äntligen få chansen att träffa en annan intressant man som jag följt ett tag på håll. Wim ”The Iceman” Hoff. Jag ska vandra i Pyrenéerna med Wim i en hel vecka och få lära mig hans metod. Han är en väääldigt speciell man, så det tror jag kan bli en väldigt intressant resa. Men mer om det senare.

Tack för att du tog dig tid att läsa det här. Nu kör vi!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-04-26 09:00