Jag blev årets naprapat!

Jonas Parandian  |  Publicerad 2017-04-02 12:51  |  Lästid: < 1 minuter

Den här utmärkelsen kom som en chock för mig. Det finns så otroligt många duktiga naprapater som gör så mycket för naprapatin och som verkligen gör skillnad. Jag tänker på alla som forskar och som undervisar som utvecklar och driver naprapaten framåt.

Och givetvis på alla som står vid sina behandlingsbänkar och som dagligen utför små mirakel och sprider naprapatin genom att hjälpa människor till ett bättre och smärtfritt liv.

Årets naprapat är @naprapatjonas

Det känns underbart att ha så många kollegor duktiga kollgor på Naprapatiska Institutet som varje dag inspirerar mig och lär mig nya saker. Alla ni förtjänar det här priset! Tack för att ni finns och för att ni gör att det är härligt att gå till jobbet varje dag!

Att få priset som "Årets naprapat" betyder jättemycket för mig, tack!!!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:46