Annons

Jonas Parandian
Naprapaten Jonas Parandian skriver om hälsa, träning och hur du mår som en kung!

Annons
 

En vecka med Ido Portal

En vecka full av träning. Vi har rullat runt på golv i olika dansstudios, gått balansgång på räcken, krupit i trappor och tränat akrobatik i parkerna.

En vecka av stenhård träning här i Berlin är nu avklarad.
Joseph hämtade upp mig på flyplatsen när jag landade och vi åkte och handlade mat för veckan. Mycket mat blev det. Först två kundvagnar fulla med ekologiska grönsaker och sen ett besök hos slaktaren där vi köpte häst, grishjärta och en massa annan god inälvsmat.

Annons
Veckohandlar och planerar middagar till fyra hungriga movers.

Veckohandlar och planerar middagar till fyra hungriga movers.

Förmiddagspasset startade kl09.00 varje dag. Vi var i en fin dansstudio i centrala Berlin där vi övade på massor av nytt material.
Här är ett litet smakprov.

Mycket av det här materialet kommer han att dela med sig av på European Movement Meeting i Köpenhamn nu i augusti. Jag var där tillsammans med ett gäng naprapater förra året och hade en riktigt bra vecka full av träning och rörelse. Kan varmt rekommendera er att singa upp om ni är intresserade och vill träna tillsammans med Ido Portal!

Efter 4-5 timmars träning så hade vi ett break på ett par timmar innan det var dags för eftermiddagspasset. På väg till lunchen stannade vi till på The Juicery Berlin för acaibowls och smoothies.

På The Juicery Berlin stannade vi till efter både förmiddags- och eftermiddagspasset.

På The Juicery Berlin stannade vi till efter både förmiddags- och eftermiddagspasset.

Det här är andra Mentorshipträffen vi har. Den första var på The Ido Portal Method-gym i Tel Aviv. Den här veckan fortsatte vi att bygga vidare på det gamla materialet vi gick igenom då men startade även med nya spännande projekt.

En grym vecka tillsammans med min mentor Ido Portal.

En grym vecka tillsammans med min mentor Ido Portal.

Ido är en av de absolut bästa och han lämnar inget till slumpen. Han tränar själv 9-12 timmar varje dag. Han ger alltid allt och pushar och peppar. Han är tydlig, rak och hård men väldigt ärlig och rättvis. Jag vet ingen i businessen som walks the walk som Ido. Han gör research, startar projekt, utforskar och testar nya grejer. Och det är en ära att få vara med i Mentorshipgruppen och ta del av all kunskap han delar med sig utav.

Nu sitter jag på flygplatsen och reflekterar över veckan som gått och ser fram emot att få sätta igång med allt nytt i morgon.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar