En stark start på nya året – bästa hotellgymmet och benträning med Petter!

Jonas Parandian  |  Publicerad 2017-01-08 15:44  |  Lästid: 2 minuter

Jag ville starta det nya året starkt med friskluft, natur, skidor och träning. Alltid när jag reser så försöker jag att leta upp och bo på hotell som har bra träningsmöjligheter men hotellgym är ofta bara till besvikelse. I ärlighetens namn är det få hotellgym som ens borde få kallas för gym. Oftast är det bara ett litet rum med ett gammal löpband, en dåligt pumpad pilatesboll och kanske en konstigt stor maskin som tar upp hela golvytan där man annars hade kunnat tränat och gjort rörelser och övningar med sin egen kropp.

hotellgym är ofta bara till besvikelse. I ärlighetens namn är det få hotellgym som ens borde få kallas för gym.

naprapatjonas

naprapatjonas

Här på Holiday Club har de allt. Lyftplattform, bumpergolv, monkeybars, ringar, ribbstol och till och med en slack-line. Och allt detta med panoramafönster och superutsikt ut om Åre sjö. Lite skillnad mot källargymen hemma i Stockholm. Under gymmet så finns en yogasal med stor öppen yta. Perfekt för stretching och rörlighet efter skidbacken! Det enda jag saknade var kanske fler par ringar i monkeybarsen. Bästa hotellgymmet jag har tränat på!

Vad tycker ni om utsikten?

 

Fick ihop ett bra benpass med PetterVi körde knäböj, hopp, finnen och avslutade med locomtion. Det är ganska mäktigt vad den mannen hinner med på ett dygn. Han är i skidbacken, i längdspåret, på gymmet, lagar mat och tar hand om barnen, dricker vin, rappar för utsålda hus och allt det här hinner han med innan lunch. Och sen en sväng förbi Holiday Clubs gym nästan varje dag också! 😀 Jag måste fråga honom vad som är hemligheten bakom hans effektivitet!

Har sådan träningsvärk nu efter all skidåkning och benträning att jag inte vet om jag kommer att kunna resa mig upp. Det blir ett sista pass på gymmet med fokus på SASS (straight arm scapular strängt) för att sedan avsluta i saunaland med bastu och relax!

Hoppas att ni också får en stark start på nya året!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar