Annons

Jonas Parandian
Naprapaten Jonas Parandian skriver om hälsa, träning och hur du mår som en kung!

Annons
 

Årets första träff med Ido Portal och mentorshipgruppen

Förra träningsåret gick fort förbi. Nu är jag inne på mitt andra år i Ido Portals Mentorshipprogram. Vi är ett fåtal speciellt inbjudna som har fått äran att träna tillsammans med Ido flera gånger om året. Det känns verkligen privilegierat!

Nu tar jag flyget till Cypern för att träna med Ido Portal och de andra Mentorship-studenterna. Ett väldigt inspirerande gäng och jag har sett fram emot den här veckan länge. Sist vi sågs allihopa var i Berlin som jag skrivit om HÄR. Nu är det dags igen. Mer träning och rörelse och möjligheten att bygga vidare på alla projekt som Ido har på gång med oss.

Annons
Tillsammans med tränare Ido Portal.

Tillsammans med tränare Ido Portal.

Jag har haft en fullspäckad vecka och har en massa spännande saker på gång så jag har inte hunnit ägna en endaste liten tanke åt packningen. Som tur var är det inte så mycket som ska med. Ringar och magnesium. Träningskläder och skor. Pass, kaffepress och det sista som Summer O´black hade skrivit med på packlistan var rain coats. Regnjacka??? Ido brukar bara ta med oss till ställen där det är garanterat sol och värme!

Stretching is not on the level of softening. Strengthening is not on the level of unifying. Training is not on the level of moving.

Förra året var inte ett av mina bästa träningsår, tvärtom. Många saker som jag inte kunde styra över kom emellan och tog en hel del energi. Jag fortsatte att träna på lika hårt, under en ganska lång tid, men kroppen sa ifrån tillslut. Nu har jag återhämtat mig, mer vila, andning, isbad och meditation och är på gång igen!    

A video posted by Ido Portal (@portal.ido) on

Jag har precis i skrivande stund varit på Mellqvist och köpt kaffebönor och fått de malda. Älskar lukten av nymalt kaffe och ser fram emot att göra mina egna espressos på Cypern. Anthony som jag ska bo med är ingen kaffedrickare men alla andra i Mentorshipgruppen är riktiga kaffenördar, så jag kommer förhoppningvis, om inte ryktet sprider sig, att få ha mitt kaffe ifred 🙂 Även fast inte Anthony dricker kaffe så är han en väldigt fin person och en extremt duktig mover. Han kan röra sig så vackert.

Kolla bara här

A video posted by Anthony Tran (@tontasaurus) on

Och här.

A video posted by Anthony Tran (@tontasaurus) on

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar